KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 1039)

Vendi

PD: Përjashtimi i Berishës i padrejtë; Rama: Ju nuk doni reformën në drejtësi

Armet ne duart e popullsise

Grupi parlamentar i PD-së vendosi të hënën të bojkotojë për 10 ditë punimet e parlamentit, si një reagim ndaj vendimit të Byrosë Parlamentare për përjashtimin e ish-kryeministrit Sali Berisha nga seancat plenare, pasi ai bëri thirrje për armatosjen e qytetarëve për t’u mbrojtur, ndërsa tha se qeveria është kthyer në …

Më shumë

Rrëzimi i helikopterit EC 145, prokurorët në Gjermani për rikuperimin e pamjeve

Një grup prokurorësh të cilët po hetojnë mbi shkaqet e rrëzimit të helikopterit ushtarak në liqenin e shkodrës, po asistojnë ekpertimin e kutisë së zezë. Firma prodhuese e Helikoterit EC 145, në hamburg të gjermanisë, do të kryej në prezencë të prokurorëve shqiptare, rikuperimin e pamjeve të fundit përpara aksidentit. …

Më shumë

Cilësia karburanteve, mbikqyrje nga Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial

Vëzhgim: Konsumatorëve të naftës nuk u tregohet origjina e saj!

Cilesia e karburanteve ne vendin tone tashme mbikqyret qe te jete ne standartet e bashkimit europian, kjo edhe ndryshimeve te ardhura ne legjislacion. Ne inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial eshte laboratori i standarteve europiane ne te cilin behen matjet per karburantet qe tregtohen ne vendin tone. Jetëgjatësia e mjeteve që …

Më shumë

Peleshi në OKB: Rruga dhe sfidat e Shqipërisë për një zhvilim të qëndrueshëm

Peleshi në OKB: Rruga dhe sfidat e Shqipërisë për një zhvilim të qëndrueshëm

Në debatin e nivelit të lartë në Kombet e Bashkuara mbi objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm, zëvendëskryeministri shqiptar Niko Peleshi, ka paraqitur rrugën dhe sfidat e Shqipërisë. Duke e vënë theksin tek nevoja e forcimit të vlerave të shoqërisë demokratike, zoti Peleshi tha se përforcim i zotërimit të ligjit, rritja …

Më shumë