KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 1038)

Vendi

Fier: Projekte rikonstruksionesh

bashkia fier, 4 projekte, pallati i sportit, unaza e qytetit, rruga ramiz

4 projekte në qytetin e Fierit, e dy te tjerë në njësitë administrative, presin firmën e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve për të nisur zbatimin. Rikonstruksioni i rrugës “Ramiz Aranitasi”, ndërtimi i pallatit te sportit, tregut të ri të qytetit, përfundimi i unazës së qytetit si dhe ndërtimi i rrugës …

Më shumë

Rama: Europa me e dobët, ndërsa Britania aspak më e fortë, Shqipëria nuk ka asnjë rrugë tjetër nga kjo e integrimit europian!

Rama: Europa me e dobët, ndërsa Britania aspak më e fortë, ndërsa Shqipëria nuk ka asnjë rrugë tjetër nga kjo e integrimit europian!

Kryeministri Edi Rama ka shprehur të premten në mbrëmje vlerësimet e tij rreth rezultateve të referendumit në Britaninë e Madhe, ku me shumicë votash u vendos dalja e vendit nga Bashkimi Europian. Në analizën që mban titullin “BRITANIA, BASHKIMI EUROPIAN, SHQIPËRIA” që zoti Rama ka zgjedhur ta botojë në faqen …

Më shumë

Dita botërore e abuzimit me drogën

Dita botërore e abuzimit me drogën

Gjendja e përdoruesve të drogave në vendin tonë paraqitet komplekse. Sipas Mjekut toksikolog Zihni Sulaj mbi 40 individë provojnë të paktën një herë drogë në një vit ndërsa 10-12 mijë janë përdorues problematikë. Strategjia kombëtare kundër drogës 2012-2016 fatkeqësisht nuk arriti të implementojë shumë gjëra, thotë Sulaj, ndaj shtrirja e shërbimeve …

Më shumë

Dita e Komunitetit Egjiptian,Totozani:Të trajtohen si pakicat e tjera kombëtare

Në ditën e Komunitetit Egjiptian Avokati i Popullit Igli Totozani ka kërkuar njohjen e këtij minoriteti dhe trajtimin e tyre me të njëjtat të drejta që gëzojnë pakicat e tjera kombëtare. Totozani është shprehur për marrjen e masave konkrete me qëllim integrimin real të këtij komuniteti në jetën e përditshme …

Më shumë

Hysi: Nuk do të ketë më prokurorë dhe gjyqtarë të korruptuar dhe të pandershëm

Byroja parlamentare nuk pranon kërkesën e LSI për përjashtimin e kryeministrit

Komisioni i posaçëm parlamentar për reformën në drejtësi vijoi edhe sot punën pa praninë e opozitës. Në përfundim deputetja Vasilika Hysi bëri të njohur se u diskutua mbi dy ligje të rëndësishme për sistemin gjyqësor duke veçuar atë për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve që do të reflektohet për ta …

Më shumë