KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 1010)

Vendi

Korrupsioni në gjykatën e lartë, shpallet në kërkim Odhise Andrea

Afera e korrupsionit, vetëdorëzohet burri i gjyqtares Andrea

Këshilltari i komisionit të Sigurisë në Kuvendin e Shqipërisë, Odhise Andrea, është person i shpallur në kërkim nga drejtësia shqiptare. Ndaj tij ka një urdhër arresti i cili bazohet në hetime për një çështje korruspioni në gjykatën e lartë. Mësohet se bashkëshorti i gjyqtares Majlinda Andrea, është larguar nga shqipëria …

Më shumë

Video-skandali , Kushtetuesja administron provat ndaj Shukriut, tërhiqet për vendim

Ikën Xhelili, Dibra në zgjedhje

Pasi ka administruar të gjitha provat e palëve në gjykim, si video, urdhër arresti dhe argumentat gjyqësore, gjykata kushtetuese ka vendosur të tërhiqet për të marrë një vendim me rikthimin ose jo në detyrë të kreut të bashkisë së Dibrës, Shukri Xhelili. Kërkesa për nisjen e një gjykimi në kushtetuse …

Më shumë

Manjani i pakënaqur me gjykatat administrative, ngriten për të zgjidhur çështjet në 3 muaj

Dy vite pas ngritjes dhe funksionimit të gjykatave administrative ministri i drejtësisë shpreh rezerva për mënyrën e gjykimit dhe zvarritjeve në shkallët e gjyqësorit. “Pavarësisht një sinjali pozitiv që vjen në këtë sondazh, që sigurisht unë jam i lumtur, më besoni që nuk jam fare i kënaqur me situatën që …

Më shumë

Komisioneri Hahn për reformën në Drejtësi: Referendum nëse dështon Parlamenti

Bashkimi Evropian ka legalizuar atë që Knut Fleckenstein tha në Tiranë, se nëse reforma në drejtësi nuk do të marrë miratimin e parlamentit të enjten, atëhere ekziston mundësia që drafti të hidhet për miratim në referendum popullor. “Duam të dimë çfarë është rënë dakord me saktësi dje në takimn e …

Më shumë