KRYEFAQJA » LAJME » Vendi (Faqe 10)

Vendi

KPK shkarkon prokurorin Artan Bajrami

KPK shkarkon prouororin Artan Bajrami

Prokurori i Prokurorisë së Apelit për Krime të Rënda, Artan Bajrami u shkarkua sot nga detyra prej një trupe gjykuese të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Prokurori i karrierës u përball me komisionerët Valbona Sanxhaktari, Brunilda Bekteshi dhe Suela Zhegu. KPK vlerësoi në seancën dëgjimore se Prokurori kishte deklarim të …

Më shumë

Dita Botërore e Radios; Drejtori i RTSH-së flet rreth udhëtimit mbi 80-vjeçar

Udhëtimi mbi 80 vjeçar i Radios Shqiptare, si dhe sfidat e së ardhmes, kanë mbledhur në një simpozium shkencor, aktorë e politikë-bërës të kësaj fushe. Me organizim në RTSH dhe Departamentit të Gazetarisë në Universitetin e Tiranës, aktivitetet e Ditës Botërore të Radios u përqëndruan në Kukës, qytet i cili …

Më shumë

Ministri i Mjedisit Klosi, në panairin mesdhetar të turizmit në Izrael

Ministri i Mjedisit Klosi, në panairin mesdhetar të turizmit në Izrael

Shoqëria “IsraAir” do të zgjerojë shtrirjen e fluturimeve direkte në kohë, drejt Shqipërisë. I pranishëm në panairin mesdhetar të turizmit në Izrael, Ministri i Mjedisit, Blendi Klosi tha se tashmë do të  realizohen 3-4 udhëtime në javë për periudhën prill-tetor, potencial që në 2019-n të vijnë 3 herë më shumë turistë sesa …

Më shumë

Dhomës Amerikane e Tregtisë, informaliteti dhe rimbursimi i TVSH-së

Dhomës Amerikane e Tregtisë, informaliteti dhe rimbursimi i TVSH-së

Dy problemet kryesore të biznesit amerikan në Shqipëri, janë informaliteti dhe rimbursimi i TVSH-së. Edhe në takimin e këtij fillim viti më përfaqësues të drejtorisë së përgjithshme të tatimeve, anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë kërkuan adresimin e këtyre dy problematikave, ku vëmendjen më të lartë e mori procesi i rimbursimit. …

Më shumë