KRYEFAQJA » LAJME » Teknologji/Shkencë (Faqe 3)

Teknologji/Shkencë

Prezantohet nisma, Shqipëria dhe Kosova do të heqin tarifat për shërbimin “roaming”

Prezantohet nisma, Shqipëria dhe Kosova do të heqin tarifat për shërbimin “roaming”

Shqipëria dhe Kosova do të heqin tarifat për shërbimin “roaming”. Nisma u prezantua në komisionin e veprimtarive prodhuese të parlamentit shqiptar, ndërkohë që drafti i detajuar do të jetë gati javën e ardhshme. Sipas kreut të komisionit deputetit socialist Eduard Shalsi “Javën tjetër drafti është gati, do të nis konsulta …

Më shumë