KRYEFAQJA » LAJME » Teknologji/Shkencë (Faqe 17)

Teknologji/Shkencë

Beteja Apple – FBI, ndërhyjnë izraelitët e Cellebrite

app store fbi cellebrite shooting

Cellebrite, një kompani izraelite që meret me prodhimin e programeve të ndryshme enkas për celularë, është duke bashkëpunuar me FBI-në për të zhbllokuar telefonin e markës iPhone, të njërit prej vrasësve të San Bernardinos. Sipas burimeve të ndryshme izraelite, nëse Cellebrite ia del me sukses, atëherë FBI-së nuk do t’i …

Më shumë

Fëmijët, të rrezikuar nga përdorimi i tepërt i pajisjeve teknologjike

Zhvillimi i shpejtë i teknologjisë gjatë dhjetë vjeçarit të fundit, dhe sidomos i telefonave ka ndikuar në rritjen e përdoruesve të tyre. Pajisjet e reja të teknologjisë, janë joshëse për të gjithë, përfshirë edhe të rinjtë dhe fëmijët. Megjithatë ekspertët, tërheqin vërejtjen se ekspozimi i gjatë para ekranit qoftë të …

Më shumë