KRYEFAQJA » LAJME » Teknologji/Shkencë (Faqe 12)

Teknologji/Shkencë

Embrioni hibrid i njeriut dhe derrit

embrioni, njeri dhe derr, hibride, krijimi, studiuesit, bioteknologji

Tingëllon si fantashkencë, por studiuesit kërkojnë të krijojnë hibride të njeriut dhe derrit që do të ofrojnë organet për transplante. Me truket bioteknologjike, mund të krijohen kështu zemra e njeriut, veshkat dhe organe të tjera. Provat e para tashmë janë kryer. Në revistën Cell, shkencëtarët amerikanë raportojnë suksesin e krijesës …

Më shumë