KRYEFAQJA » LAJME » Teknologji/Shkencë (Faqe 10)

Teknologji/Shkencë

Berat, nis era e dixhitale e transmetimeve televizive

https://youtu.be/7WSxbmiIu1M

AMA njofton për një hap të rëndësishëm për gjithë mediat audiovizive në Shqipëri, kalimin nga transmetimet analoge në ato dixhitale. Ky hap i rëndësishëm nis sot me 15 gusht me qarkun e Beratit. AMA dhe RTSH në zbatim të ligjit “Për mediat  audiovizive në Republikën e Shqipërisë”, kanë ndërmarrë bashkë …

Më shumë