KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 60)

Sport

Dita e 12-të e garave në Olimpiadën Dimërore në Pjongçang

Dits e 12-të e garave në Olimpiadën Dimërore në Pjongçang

Në ditën e 12-të të garave në olimpiadën dimërore në Pjongçang janë zhvilluar garat e përcaktuara dhe janë dhënë medaljet përkatëse, të cilat si çdo ditë janë transmetuar drejtpërdrejt nga rrjeti i radio televizionit shqiptar. Në disiplinën zbritje e lirë në ski alpin, fituese e medaljes së artë është italiania …

Më shumë

Dita e 12-të/Garat dhe medaljet, Goggia fiton medaljen e artë në zbritjen e lirë

Në ditën e 12-të të garave në olimpiadën dimërore në Pjongçang janë zhvilluar garat e përcaktuara dhe janë dhënë medaljet përkatëse, të cilat si çdo ditë janë transmetuar drejtpërdrejt nga rrjeti i radio televizionit shqiptar. Në disiplinën zbritje e lirë në ski alpin, fituese e medaljes së artë është italiania …

Më shumë