KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 49)

Sport

FIFA vendos: Shqipëri-Ukrainë do të luhet të Dielë pasdite në Evian

FIFA vendos: Shqipëri-Ukrainë do të luhet të Dielë pasdite në Evian

Nuk ka asnjë ndryshim nga vendimi fillestar dhe ndeshja miqësore e së dielës, midis Shqipërisë dhe Ukrainës, do të zhvillohet në stadiumin që ishte caktuar që në fillim.  Të dy trajnët e kombëtareve kishin rënë dakort për zhvillimin në një stadium tjetër të miqësorës Ukrainë-Shqipëri. Megjithatë, organizmi që qeveris futbollin …

Më shumë