KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 24)

Sport

Kukësi – Torpedo, Cungu : Shpresojmë të bëjmë mrekulli!

Kukësi - Torpedo, Cungu : Shpresojmë të bëjmë mrekulli!

Përkundër humbjes 5-2 me Torpedon e Kutaisit, traineri i Kukësit Armando Cungu është optimist i çartur. “Mund të përmbysim çdo rezultat. Kundërshtari ka gjithashtu dobësitë e veta dhe mundësitë janë reale për ta goditur edhe këtë rival. Kështu që natyrshëm na lind e drejta legjitime që ta provojmë përmbysjen. Për …

Më shumë