KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 215)

Sport

Euro 2016: Franca mund Rumaninë 2-1 në fund të takimit

Euro 2016: Franca mund Rumaninë 2-1 në fund të takimit

Është një ceremoni e shkurtër 12 minutëshe ajo që hapi shfaqjen e madhe të furbollit europian. “Joie de vivre”, gëzimi për të jetuar: ishte titilli i goditur i ceremonisë së hapjes. Skenografi dhe kostume shumëngjyrëshe ishin zbukurimi për 550 personat që vallëzonin në fushë can-can-in e famshëm francez. David Guetta, …

Më shumë

Posta Shqiptare hodhi në treg serinë e pullave ”Shqipëria në Euro 2016”

Posta Shqiptare hodhi në treg serinë e pullave ”Shqipëria në Euro 2016”

Në prag të nisjes së Kampionatit Europian të Futbollit dhe pjesmarrjes historike të Shqipërisë, Posta Shqiptare hodhi në treg serinë e pullave postare ”Shqipëria në Euro 2016”. Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pulla. Ajo mbart një sërë elementesh kombëtare ku çdo shqiptar e gjen veten, shkruhet në njoftimin …

Më shumë

Kampionati Evropian i Futbollit, policia franceze në gatishmëri

Policia franceze prej ditësh ka nisur një varg stërvitjesh me rastin e hapjes së kampionatit evropian të futbollit. Njësitë e policisë franceze dhe të ndërhyrjes së shpejtë po mbajnë stërvitje me skenarë sigurie, si vendosje bombash apo të shtëna me armë në vendet ku do të ketë grumbullime sportdasësish gjatë …

Më shumë