KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 19)

Sport

TRAJNERI I KOMBËTARES SË NËN-21-VJEÇARËVE BUSHI, FLET PARA MIQËSORES SË DYFISHTË ME MALTËN

TRAJNERI I KOMBËTARES SË NËN-21-VJEÇARËVE BUSHI, FLET PARA MIQËSORES SË DYFISHTË ME MALTËN

Dy ndeshjet miqësore me Maltën shënojnë edhe një kalim brezash për Kombëtaren shqiptare të futbollit për grupmoshën e Nën-21-vjeçarëve dhe prandaj këto takime mbartin një rëndësi të veçantë për trajnerin Alban Bushi. Për trajnerin e Shpresave, Malta nuk është një kundërshtar edhe aq i dobët. Sipas Bushit, dera është e …

Më shumë