KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 18)

Sport

Qeveria, VKM për “Sportistët e nivelit të lartë”

Qeveria ka nxjerrë të mërkurën vendim të ri për Sportistët e Nivelit të Lartë, përfitojnë kampionët dhe medalistët në aktivitetet ndërkombëtare. Vendimi i ri i qeverisë për “Sportistët e Nivelit të Lartë” parashikon mbi 600 mijë lekë rrogë (të vjetër), shpërblime për medaljet njësoj sikurse në VKM-të e mëparshme e …

Më shumë