KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 17)

Sport

Bezhani: VKM-ja për sportistët e nivelit të lartë, risitë dhe të metat

Vendimi i Këshillit të Ministrave për Sportistët e Nivelit të Lartë ka ardhur në kohën e duhur. Kështu ka deklaruar presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Viron Bezhani, duke folur për Rrjetin e Radio-Televizionit Shqiptar. Megjithatë, Bezhani ka nxjerrë në pah mungesën e konsultimet me komunitetin e sportit. Sipas kreut të lëvizjes …

Më shumë