KRYEFAQJA » LAJME » Reportazhe (Faqe 8)

Reportazhe

“Task Forca, qetësoi zgjedhjet!” Ledina Mandia në intervistën me gazetarin Lutfi Dervishi në emisionin “Përballë” në RTSH1

"Task Forca, qetësoi zgjedhjet!" Ledina Mandia në intervistën me gazetarin Lutfi Dervishi në emisionin “Përballë” në RTSH1

Në një intervistë për emisionin “Përballë” në RTSH, zv kryeministrja Ledina Mandia thotë se brenda pak ditësh mbaron raportin për zgjedhjet. Ajo sheh anët pozitive të funksionimi të Task Force dhe dëshmon se si mund të funksionojë më mirë ky model në të ardhmen. Një shprehje jo dhe aq e …

Më shumë

Divjaka, aty ku peshohet çfarë i jep dhe çfarë i kërkon vendit fermeri shqiptar

Divjaka, aty ku peshohet çfarë i jep dhe çfarë i kërkon vendit fermeri shqiptar

Në një ditë të zakonshme me fermerët, grumbulluesit dhe eksportuesit e Divjakës, ke mundësi të mësosh se çfarë i kanë ofruar dhe i ofrojnë fermerët e këtyre anëve konsumatorit vendas dhe të huaj. Ajo të jep mundësi të testosh se sa efektive kanë qënë politikat e hartuara dhe të realizuara …

Më shumë

Talat Xhaferri për RTSH : “Do të jem i përkushtuar në punën që më është besuar”

Parlamenti i Maqedonisë, mes tensionit shqiptari Talat Xhaferri zgjidhet kryetar

Talat Xhaferri është shqiptari i parë në historinë e shtetit Maqedonas i cili pret të ulet në karrigen e kryeparlamentarit. Me një karrierë të dikurshme ushtarake, që në armatën e ish-Jugosllavisë, 55 vjeçari Xhaferri ka qenë dhe një drejtues i Ushtrise Çlirimtare Kombëtare gjatë konfliktit të 2001 në këtë vend. …

Më shumë