KRYEFAQJA » LAJME » Rajoni (Faqe 90)

Rajoni

Kosovë, SHBA e shqetësuar për përpjekjet për të shfuqizuar ligjin “Gjykatën e Posaçme”

Rama polemizon dhe premton: Rilindja e gjykatave në më pak se një vit!

Shtetet e Bashkuara shprehën shqetësimin e thellë për përpjekjet e fundit në Parlamentin e Kosovës për të shfuqizuar ligjin”, për Gjykatën e Posaçme, e themeluar për “të shqyrtuar rastet e akuzave për krime kundër njerëzimit, krime lufte dhe krime të tjera serioze të kryera gjatë konfliktit të viteve 1998-2000”. Ky …

Më shumë

Italia drejt zgjedhjeve të reja

Italia drejt zgjedhjeve

Legjislatura e 17-të përfundoi. Tashmë është zyrtare, italianët me 4 mars do tu drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur anëtarët e rinj të parlamentit. Vendimi është marrë nga Këshilli i Ministrave që miratoi dekretin për datën e zhvillimit të zgjedhjeve. Më herët, presidenti Italian, Serxho Matarela, pasi u takua …

Më shumë