KRYEFAQJA » LAJME » Rajoni (Faqe 52)

Rajoni

Italia me qeveri të re

Italia me qeveri të re

Pas 88 ditësh nga zgjedhjet e 4 marsit, Italia ka qeverinë e saj. Më në fund është arritur marrëveshja qeverisëse mes Lëvizjes 5 Yje e Partisë Lidhja. Presidenti italian, Sergio Mattarella, i ka dhënë mandatin e kryeministrit, juristit Giuseppe Conte, ndërsa dy liderët e koalicionit qeverisës Luigi Di Maio e …

Më shumë

Emri i Maqedonisë, SHBA mbështesin negociatat dypalëshe

Emri i Maqedonisë, SHBA mbështesin negociatat dypalëshe

SHBA mbështet negociatat aktuale nën drejtimin e OKB-së për emrin e Maqedonisë, njoftoi Departamenti e Shtetit. “Shpresojmë se liderët e Maqedonisë dhe Greqisë do të gjejnë zgjidhje të përbashkët të pranueshme për problemin me emrin, që do të jetë në interes të integrimit euroatlantik, prosperitetit ekonomik, paqes dhe stabilitetit në …

Më shumë