KRYEFAQJA » LAJME » Rajoni (Faqe 51)

Rajoni

Maqedoni, sot nis shpërndarja e fletëvotimeve për referendumin

Maqedoni, sot nis shpërndarja e fletëvotimeve për referendumin

Nis procesi i shpërndarjes së bazës materiale për zhvillimin e Referendumit për çështjen e emrit në Maqedoni. Shtypi vendas bën të ditur se nga shtypshkronja “Kiro Dandaro” në Manastir, mëngjesin e sotëm filloi shpërndarja e fletëvotimeve për referendumin për emrin e caktuar për ditën e dielë. Kryetari i Komisionit Shtetëror …

Më shumë

Shqiperia dhe Maqedonia nisen sot Screening

Shqipëria dhe Maqedonia nisën sot në Bruksel takimin e parë shpjegues të legjislacionit të BE-së për kapitullin e 23-të të negociatave të anëtarësimit “Gjyqësori dhe të Drejtat Themelore”. Ky është i pari i një serie takimesh që do të zhvillohen me Komisionin Evropian për kapituj të ndryshëm të negociatave të anëtarësimit.  Fillimi i këtij procesi vjen në vijim të vendimit të Këshillit të Ministrave të BE-së në qershor, i cili përcaktoi rrugën për hapjen e …

Më shumë