KRYEFAQJA » LAJME » Rajoni (Faqe 3)

Rajoni

FT: BE-ja duhet të shpërblejë Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, ndryshe do të ketë trazira në Ballkan

FT: BE-ja duhet të shpërblejë Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, ndryshe do të ketë trazira në Ballkan

BE-ja duhet të shpërblejë Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë me fillimin e bisedimeve të pranimit në BE në Samitin e qershorit, përndryshe, do të përhapte trazirat në të gjithë Ballkanin dhe do të dëmtonte BE-në, shkruan Fajnenshëll Tajms. Artikulli e shkallëzon përfundimin e vet duke kujtuar situatën e vitit 1991 …

Më shumë

Haradinaj: Investimi në arsim, më e mira për të ardhmen!

Me qëllim krijimin e fondeve për bursat e studentëve kosovar, Universiteti Amerikan në Kosovë, RIT/AUK organizoi një mbrëmje gala me simbolikë “Përkrah Rrëfimin e Ardhshëm të Suksesit në Kosovë”. Të pranishëm ishin përfaqësues institucionalë nga Kosova, RIT Kosovo, ministri i Ekonomisë së Maqedonisë së Veriut, Kreshnik Bekteshi. I pranishëm në …

Më shumë

Përmbytjet në Ballkan

Një përkeqësim i kushteve atmosferike, me shira të rrëmbyer dhe erëra të forta, ka goditur pjesë të Ballkanit Perëndimor, ku në disa rajone është shpallur gjendja e emergjencës nga përmbytjet. Më kritike situata duket në veriperëndim të Bosnje-Hercegovinës, ku vërshimi i ujërave kërcënon disa fshatra. Paralajmërime janë lëshuar edhe në …

Më shumë