KRYEFAQJA » LAJME » Rajoni (Faqe 20)

Rajoni

Kosova zyrtarizon Ushtrinë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekretuar ligjet për ndryshimin e mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës. I pari i vendit, në praninë e komandantit të FSK-së, gjeneral lejtënant, Rrahman Rama, dhe pjesëtarëve të FSK-së ka nënshkruar të tri ligjet duke zyrtarizuar kështu krijimin e Ushtrisë së Kosovës. Pas nënshkrimit, …

Më shumë

Thaçi, u drejtohet ligjvënësve në parlament me fjalimin e fundvitit

Thaçi, u drejtohet ligjvënësve në parlament me fjalimin e fundvitit

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, u është drejtuar ligjvënësëve në parlament me fjalimin e fundvitit. Në fjalën e tij përpara deputetëve, por në mungesë të kryeminsitrit Haradinaj, Thaçi theksoi arritjet e këtij viti por kërkoi mbështetjen për negociatat me Serbinë me qëllim arritjen e një marrëveshjeje finale që do të …

Më shumë

Parlamenti i Kosovës në seancë të jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës zhvillon nje seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar draft-marrëveshjen e Qeverisë së Kosovës për dialogun me Serbinë. Në rendin e ditës është vetëm një pikë: Diskutimi mbi dokumentin e përgatitur nga Qeveria e Kosovës, si “Draft marrëveshja gjithëpërfshirëse mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë”. Ndërkaq, …

Më shumë

Qeveria e Kosovës miraton projektligjin për dialogun me Serbinë

Qeveria e Kosovës miraton projektligjin për dialogun me Serbinë

Qeveria e Kosovës miratoi projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Serbinë. Projektligji, qe u miratua në mbledhjen e së hënës, ka 16 pika për shqyrtim. Gjithashtu janë ndarë dhe 300 mijë euro për ekipin negociator me Serbinë. Pjesë …

Më shumë