KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 61)

LAJME

Korçë, autoritetet: Kujdes nga dëbora!

Korçë, autoritetet: Kujdes nga dëbora!

Për shkak të reshjeve të dendura të dëborës që vazhdojnë në Qarkun e Korçës, Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia Rrugore u bëjnë thirrje drejtuesve të mjeteve të tregojnë kujdes maksimal ndërsa udhëtojnë në akset Korçë-Voskopojë, Korçë-Dardhë dhe Korçë-Kapshticë. Kompanitë e mirëmbajtjes kanë ndërhyre dhe vazhdojnë punën për kriposjen dhe mbajtjen …

Më shumë