KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 6)

LAJME

Portali “Mjekë për Shqipërinë”, punësohen 36 mjekë

Portali “Mjekë për Shqipërinë”

Portali “Mjekë për Shqipërinë” po jep fytet e tij. 36 mjekë të rinj janë punësuar në qendra shëndetësore dhe spitalet publike në vend, pas përfundimit të konkurseve. “Nëpërmjet kësaj platforme unike punësimi për mjekët ne i mundësojmë sot çdo mjeku familje dhe mjeku specialist, garancinë për t’u punësuar në sistemin …

Më shumë

Vazhdon beteja me zjarret në Portugali

Rreth 1,800 zjarrfikës po përpiqen të përmbajnë  nën kontroll zjarret në Portugali qendrore që tashmë kanë plagosur 20 persona, duke përfshirë tetë zjarrfikës”. “Zjarri shpërtheu të shtunën nëpër tri fronte në rrethin e Castelo Brancos, 125 milje në verilindje të Lisbonës”, tha Agjencia e Mbrojtjes Civile e Portugalisë. Zjarrfikësit u …

Më shumë