KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 59)

LAJME

PS vendos “rrëzimin” e dekretit të Presidentit për noterinë

Socialistët sërisht kundër presidentit të Republikës, Ilir Meta, duke vendosur të rrëzojnë dekretin e tij për ligjin për noterinë, në 14 janar 2019-të. Presidenti me dekret vendosi t’i rikthejë Kuvendit për rishqyrtim ligjin për noterinë, për të rishikuar veçanërisht nenet 61, 65 dhe 76 të këtij ligji. Presidenti argumentonte se: …

Më shumë