KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 42)

LAJME

Bulizmi në shkolla, BE-ja aktivitet ndërgjegjësues për pasojat e tij

Vënia herë pas herë në lojë apo dhe ofendimet e vazhdueshme që të rinjtë përjetojnë në institucionet arsimore, detyrojnë një pjesë të tyre të mos e frekentojn rregullisht shkollën dhe dalëngadalë të menjanohet edhe nga shoqëria. Rastet e dhunës psikologjike por edhe fizike tek nxenësit janë kthyer në një fenomen …

Më shumë

KE-ja njofton nisjen e masave disiplinore ndaj Italisë, shkak mosdryshimi buxhetor

Komisioni Europian ka ndërmarrë hapin e parë drejt sanksionimit të Italsië për projektbuxhetin e saj për vitin 2019, duke thelluar kështu mosmarrëveshjet për financat e vendit me qeverinë populiste të Romës. Nmuajin e shkuar, organiz ekzekutiv i Bashkimit Europian rrëzoi projekbuxhetin italian dhe i kërkoi qeverisë së kryeministrit Konte ta …

Më shumë