KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 33)

LAJME

Projekti i financuar nga BE, për sigurinë ushqimore në Shqipëri

Projekti i financuar nga BE, për sigurinë ushqimore në Shqipëri

Një projekt i financuar nga BE-ja për “Mbështetje për sigurinë ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare”, në masën e 5 milionë eurove për katër vitet në vijim, synon të mbështesë Shqipërinë si një kandidate për anëtarësim në Bashkimin Evropian, duke forcuar standardet e saj të sigurisë ushqimore, veterinarisë dhe shëndetit të …

Më shumë

Firmoset kontrata për rehabilitimin e hekurudhës Fushë Kosovë-Hani i Elezit

U nënshkrua këtë të martë, kontrata mes drejtorisë së Infrastrukturës së Hekurudhave të Kosovës dhe kompanisë italiane Generale Construzioni Ferrovarie, për rehabilitimin e linjës së 10-të hekurudhore, segmenti Fushë Kosovë-Hani i Elezit, investim i cili kap shifrën 210 milionë euro. Rehabilitimi i kësaj linje, pritet të ndikojë në zhvillimin ekonomik …

Më shumë