KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 31)

LAJME

Artes nga Elsa Demo – Njeriu i parëndësishëm në ekran

Artes nga Elsa Demo - Njeriu i parëndësishëm në ekran

Filmi “Nëntor i ftohtë” i Ismet Sijarinës, i vendosur gjatë zhvillimeve politike në Kosovë, si pjesë e ish-Jugosllavisë në vitet ’90, përcjell thjeshtësisht një dramë njerëzore me një stil tërësisht të kërkuar. Për të mbajtur familjen, një burrë (Kushtrim Hoxha) vendos të vazhdojë punën në fabrikën serbe; të shoqen (Adriana Matoshi) e …

Më shumë

Unaza e Madhe, ARSH gati dosjet e dëmshpërblimit për 46 objektet e para

https://youtu.be/RH-pDpgdpJg

Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi se ka përfunduar procesin e verifikimit dhe matjeve për 46 objekte që preken nga projekti i rehabilitimit të Unazës së Madhe të Tiranës, segmenti Pallati me Shigjeta – Sheshi Shqiponja. Pronarët e këtyre objekteve, të shtrira përgjatë tre loteve të këtij segmenti kishin dorëzuar dosjet e …

Më shumë