KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 3)

LAJME

Rrjedhja e votave të VMRNO-DPMNE për ndryshimet kushtetuese

Pas votimit historik për fillimin e proçedurës kushtetuese që i ndryshon zyrtarisht emrin vendit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, partia opozitare VMRO-DPMNE, tetë deputetë të së cilës votuan pro ndryshimeve kushtetuese, ka filluar një proçes pastrimi të radhëve të saj nga hipotekat e së kaluarës, siç u shpreh zëdhënësi …

Më shumë

ARTES nga Elsa Demo: “Tirana historike, ç’fat e pret?”, sot në RTSH

ARTES nga Elsa Demo: “Tirana historike, ç’fat e pret?”, sot në RTSH

“Artes” një program kushtuar kulturës dhe arteve e nis sot komunikimin me publikun me një emision kushtuar arkitekturës dhe zhvillimit urban. “Tirana historike, ç’fat e pret?” propozon këndvështrimet e tre ekspertëve për të komentuar vendimin e fundit të qeverisë për shpalljen e zonës së re historike dhe zonën e mbrojtur …

Më shumë