KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 2)

LAJME

Gjykata e Kukësit vendos sot për 5 të arrestuarit e laboratorit të drogës

Rama: 1 mijë dollarë për çdo student me mesatare mbi 9-të në mësuesi

Ndërkohë në Gjykatën e Kukësit, po zhvillohet seanca për vlerësimin e masës së sigurisë për pesë të arrestuarit e laboratorit të drogës në Brenogë të Hasit. Xhavit Shuti, Mustaf Shuti, Flamur Çela, Anila Shuti dhe Vehbi Barushi, akuzohen për veprën penale të prodhimit dhe shitjes së lëndëve narkotike. Prokuror i …

Më shumë

Soreka përshëndet operacionet policore, ndërsa kërkon që ndjekjet penale dhe dënimet të vazhdojnë

Soreka përshëndet operacionet policore, ndërsa kërkon që ndjekjet penale dhe dënimet të vazhdojnë

Ambasadori i BE-së në Tiranë Luixhi Soreka ka vlerësuar pozitivisht aksionet e policisë shqiptare, ndërsa ka deklaruar se BE pret që ndjekjet penale dhe dënimet të vazhdojnë me rezultate të qëndrueshme. “Ne mirepresim operacionin antidrogë të realizuar sot nga policia shqiptare në disa qytete të Shqipërisë” shkruan ambasadori në rrjetet …

Më shumë

Kërkesa e tregut të punës, për profesionistë të turizmit

Nisur nga rritja e sensibilizimit të institucioneve që të rinjtë shqiptarë të drejtojnë vëmendjen nga shkollat profesionale, por nisur edhe nga perspektiva e zhvillimit të sektorit të turizmit, disa sipërmarrës kanë filluar të aplikojnë pikërisht mësimin e zanateve që lidhen me kulinarinë, guzhinën, apo shërbimet në përgjithësi. Me synimin për …

Më shumë