KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 1891)

LAJME

Projektligji i BKH, LSI e përshëndet, PD dyshuese

Projektligji i BHK, LSI e përshëndet, PD dyshuese

Reagime kontradiktore në politikën shqiptare, pasi qeveria bëri të ditur hollësi rreth përmbajtjes së projektligjit për krijimin e Byrosë Kombëtare te Hetimit. LSI partneri kryesor në qeveri me socialistët deklaroi menjëherë mbështetjen e plotë. Nënkryetari i saj Petrit Vasili, njëherësh dhe kreu i grupit parlamentar, tha se “Ne e mbështesim …

Më shumë

BKH: Qeveria miraton projektligjin

BKH: Qeveria miraton projektligjin

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave, qeveria miratoi projektligjin për Byronë Kombëtare të Hetimit. Kjo Byro ka një rëndësi të madhe për luftën kundër kimit dhe korrupsionit në vend. Ky vendim i qeverisë pritet t’i kalojë për diskutim komisioneve parlamentare dhe më pas do të kalojë në Kuvend. …

Më shumë

BB projekt 55 milion dollarë për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë.

BB projekt 55 milion dollarë për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë.

55 milionë dollarë është projekti i Bankës Botërore për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë. Për të përmbyllur fazën e fundit të konsultimeve, Ministria e Zhvillimit Urban dhe përfaqësues të Bankës Botërore u takuan të mërkurën me kryetarët e bashkive të jugut për të dëgjuar propozimet e …

Më shumë

Tela me gjëmba në kufirin e Maqedonisë në përpjekje për të frenuar fluksin e madh të refugjatëve që hyjnë nga greqia në tokën e saj

Moda hungareze e gardheve me tela me gjëmba u përhap me shpejtësi në evropë dhe ballkan, e fundit që po e zbaton është maqedonia, në përpjekje për të frenuar fluksin e madh të refugjatëve që hyjnë nga greqia në tokën e saj. Për të parë nga afër gjendjen, në pikën …

Më shumë