KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 1880)

LAJME

Çertifikimi i produkteve të traditës problem kryesor i prodhuesve shqiptarë

Prodhimet karakteristike të Shqipërisë , si djathi , vera , rakia , vaji i ullirit , çajrat dhe gatimet zbarkuan në sheshin nënë tereza në Tiranë për eventin terra madre ballkans. Problemi më i madh i prodhuesve shqiptarë është mosfunsksionimi i bashkëpunimeve mes njëri tjetri dhe çertifikimi i produkteve për …

Më shumë

ATSH merr zyrtarisht Presidencën e AMAN

“Mediat dhe turizmi” ka përbërë fokusin e Asamblesë së 25-të të Agjensive të Lajmeve të Vendeve të Mesdheut mbajtur këto ditë në Tiranë. Për drejtorin e Agjensisë Telegrafike Shqiptare, Gezim Podgorica, këta dy elemente duhet t’i shërbejnë njëri-tjetrit, pasi vetëm duke pasqyruar dhe promovuar resurset dhe pasuritë kulturore, do të …

Më shumë

Përgjim në zyrën e ministrit të brendshëm, prokuroria dhe SHKB-ja nisin hetimet

Prokuroria e Tiranës dhe Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm në Ministrin e Brendshme nisin hetimet për përgjimin e kreut të këtij dikasteri, Sajmir Tahiri. Sipas raportit të bërë në prokurori, në paradhomën e ministrit është gjetur një përgjues, Laboratori i kriminalistikës është ai që do të bëje dhe ekzaminimin e …

Më shumë