KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 1879)

LAJME

Idrizi prezantoi platformën e riorganizimit të PDIU-së

Idrizi: Ngjarja e Bularatit alarm për institucionet e sigurisë kombëtare

Kryetari i partisë Drejtësi ,integrim dhe unitet prezantoi platformën e riorganizimit të forcës që drejton në mbledhjen e këshillit kombëtar. Shpëtim Idrizi para anëtarëve të PDIU-së, ndonëse u shpreh me rezerva për vizitën e kreut të diplomacisë shqiptare në Greqi pasi sipas tij nuk e ngriti publikisht çështjen çame, vlerësoi …

Më shumë