KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 1870)

LAJME

Ministri Tahiri, thirrje emigrantëve në Greqi që të regjistrohen

Tahiri: Policia nuk ka shkelur e as do të shkeli ligjin!

Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri ka zhvilluar në Athinë një takim me shoqatat e emigrantëve shqiptarë, të cilëve u ka shpjeguar procesin e regjistrimit që ka ndërmarrë shteti shqiptar kohët e fundit. Ministri Tahiri u ka thënë përfaqësuesve të emigrantëve se regjistrimi është një mekanizëm për t’u shërbyer …

Më shumë

Gjiknuri: Sanksione ndaj bizneseve që kanë ndërprere marrëveshjet me OSHEE

Ministri e Energjitikës Damian Gjiknuri paralajmëroi se ndaj 690 bizneseve që kanë thyer në mënyrë të njëanshme aktmarrëveshjet e nënshkruara me kompaninë për pagesën me këste të borxheve të prapambetura, do të fillojnë të aplikohen sanksione. Ato parashikojnë jo vetëm ndërprerjen e energjisë elektrike, por edhe vendosjen e barrës hipotekore …

Më shumë

BB shpreh optimizëm të matur për zhvillimin aktual dhe perspektiv të Shqipërisë

BB shpreh optimizëm të matur për zhvillimin aktual dhe perspektiv të Shqipërisë

Banka Botërore shprehu optimizëm të matur për zhvillimin ekonomik aktual dhe perspektiv të Shqipërisë. Gjatë prezantimit të premten të Raportit të Rregullit Ekonomik për Europën Juglindore në Tiranë, Drejtoresha e BB-se për Shqipërinë Tahseen Sayed tha se ekonomia shqiptare u rrit me 2.6 për qind në 2015, e mbështetur nga …

Më shumë

Thaçi në inagurimin presidencial: “Jam një president i thjeshtë i qytetarëve heronj”

Thaçi në inagurimin presidencial: "Jam një president i thjeshtë i qytetarëve heronj"

Në sheshin qendror të Prishtinës ka nisur cermonia e inagurimit të presidentit të ri të Kosovës Hashim Thaçi. Në cermoni marrin pjesë të ftuar të shumë nga Kosova, Shqipëria dhe bota. Duke marrë detyrën e re nga paraardhësja Atifete Jahjaga, zoti Thaçi u zotua të respektojë kushtetutën dhe të ndihmojë …

Më shumë