KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 1861)

LAJME

Haxhinasto në Shkodër, inspekton punimet e aksit rrugor Mbikalimi i Trenit- Ura e Mesit

Korrupsioni me rrugët, verifikohet Haxhinasto

Ministri i Transporteve Edmond Haxhinasto ka inspektuar përfundimin e punimeve të rrugës Mbikalimi i Trenit – Ura e Mesit në Shkodër. Kjo rrugë, theksoi ministry, sjell edhe një zhvillim ekonomik për të gjithë zonën. Ministri tha se ky aks është shumë i rëndësishëm, pasi lidh qytetin e Shkodrës me gjithë …

Më shumë

Turizmi në Gjirokastër

Zona historike e Gjirokastrës po tërheq gjithnjë e më shumë vizitorë vendas dhe të huaj. Hartës turistike të kësaj pjese të qytetit krahas komplekseve arkitektonikë të njohur si Pazari i gurtë, banesa e Angonatëve, etj i janë shtuar edhe disa pika të tjera të rijetëzuara, që falë dhe kontekstit urban …

Më shumë