KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 1858)

LAJME

Këshilli i Bashkimit Evropian miraton buxhetin për Gjykatën Speciale

Këshilli i Bashkimit Evropian ka miratuar buxhetin për mbështetje të dhomave të Gjykatës Speciale prej afro 29 milionë eurosh për një periudhë një vjeçare. Njëkohësisht me buxhetin e Gjykatës Speciale Këshilli ka miratuar edhe buxhetin për EULEX-in, në një shumë prej afro 35 milionë eurosh për një periudhë prej dy …

Më shumë

Kosova, anëtare e Gjykatës së Arbitrazhit në Holandë

Republika e Kosovës është tashmë zyrtarisht anëtarja e 121-të me të drejta të plota e Gjykatës së Përhershme të Arbitrazhit me seli në Holandë. Anëtarësimi në këtë institucion ndërkombëtar është një arritje shumë e rëndësishme për faktin se Gjykata e Përhershme e Arbitrazhit, është një ndër organizatat më prestigjioze dhe …

Më shumë