KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 4)

Moti

Përmbytjet në Ballkan

Një përkeqësim i kushteve atmosferike, me shira të rrëmbyer dhe erëra të forta, ka goditur pjesë të Ballkanit Perëndimor, ku në disa rajone është shpallur gjendja e emergjencës nga përmbytjet. Më kritike situata duket në veriperëndim të Bosnje-Hercegovinës, ku vërshimi i ujërave kërcënon disa fshatra. Paralajmërime janë lëshuar edhe në …

Më shumë