KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 33)

Moti

E Premte 13 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Ballkani do të vazhdojë të ndikohet nga masa ajrore të nxehta me origjinë nga pjesa veriore e kontinentit Afrikan të cilat  do të  kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë mot me diell dhe temperatura të larta. E Premte 13 dt Prill 2018  E Premte 13 dt Prill  moti do të vazhdojë te jetë me kthjellime dhe vranësira të  pakta deri në mesatare në zonën Perëndimore. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me  shpejtësi  8m/sek …

Më shumë

E Mërkurë 11 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit do të vazhdojë të jetë në ndikimin e Anticikonit të Azoreve i cili do të  kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë  mot me temperatura të larta. E Mërkurë 11 dt Prill 2018  E Mërkurë 11 dt Prill moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira të  mesatare deri të dendura në zonat malore. Era do të jetë me drejtim Jugperëndim (SW) me  shpejtësi  …

Më shumë

E Martë 10 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E martë 13 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore  të nxehta me origjinë nga pjesa veriore e kontinentit Afrikan duke  kushtëzuar në vendin tonë dhe Kosovë  temperatura të larta. E Martë dt 10 Prill 2018  E Martë dt 10 Prill moti do të mbetet me kthjellime dhe prani të pakta vranësirash në mesditë. Era do të jetë  e lehtë me drejtim  Veriperëndim …

Më shumë

E Hënë 09 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore  të ngrohta relativisht të paqëndrueshme të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot me alternime vranësirash dhe rreshje të pakta shiu.  E Hënë 09 dt Prill 2018  E Hënë 09 dt Prill moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira mesatare në zonën Perëndimore ku do të jenë të …

Më shumë

E Shtunë 07 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E Enjte 22 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore të  ngrohta Mesdhetare të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë mot me diell dhe temperatura të larta. E Shtunë 07 dt Prill 2018  E Shtunë 07 dt Prill moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira mesatare në zonat malore. Era do të jetë me drejtim  Veriperëndim (NW) me  shpejtësi  8-15 m/sek në bregdetin Jon . Valëzimi do të jetë i forcës 3 me lartësi vale 0,5 deri në 1,25 metër në det të hapur. …

Më shumë

E Premte 06 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E martë 13 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore relativisht të paqëndrueshme të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot me vranësira dhe rreshje të pakta shiu. E Premte 06 dt Prill 2018  E Premte 06 dt Prill moti do të mbetet me alternime vranësirash mesatare të shoqëruara me rreshje të pakta shiu përgjatë Verilindjes dhe Juglindjes në …

Më shumë

E Enjte 05 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E Enjte 29 Mars 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga afrimi i masave ajrore relativisht të paqëndrueshme  të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  vranësira dhe rreshje të pakta shiu. E Enjte 05 dt Prill 2018  E Enjte 05 dt Prill do të dominojë mot vranësira mesatare deri të dendura të shoqëruara me rreshje të pakta shiu. Era do të jetë me drejtim  Veriperëndim (NW) me  shpejtësi  maksimale 8 deri …

Më shumë

E Mërkurë 04 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E Enjte 29 Mars 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit do të vazhdojë të jetë i mbrojtur nga zonë me presion te lartë atmosferik  i cili do të kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë  mot me diell dhe temperatura të larta. E Mërkurë 04 dt Prill 2018  E Mërkurë 04 dt Prill moti do të jetë  mbetet me kthjellime dhe kalime vranësirash të pakta deri në mesatare. Era …

Më shumë

E Martë 03 Prill 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E martë 13 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit do të ndikohet nga vlera të larta të presionit atmosferik  i cili do të kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë  mot të qëndrueshëm. E Martë 03 dt Prill 2018  E Martë 03 dt Prill moti do të jetë  me kthjellime dhe vranësira të pakta në zonat malore. Era do të jetë  e lehtë me drejtim  Jugperëndim (SW) me  shpejtësi 8m/sek në bregdet. Valëzimi do të jetë i forcës 2 me lartësi vale 0,1 deri në 0,5 metër në det të hapur. Temperaturat do të jenë me …

Më shumë