KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 30)

Moti

E Hënë 19 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Analiza e Situates Meteorologjike Gadishulli i Ballkanit do te ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore te paqendrueshme te cilat do te ndikojne ne vendin tone mot te paqendrueshem me rreshje shiu dhe renie te temperaturave. E Hene 19 Shkurt 2018 Fillimi i javes dt 19 Shkurt moti do te jete me vranesira mesatare deri te dendura te cilat do te shoqerohen me rreshje shiu ne te gjithe vendin. Era do te jete me drejtim Verilindje (NE) Juglindje (SE) me shpejtesi 10-20m/sek ne bregdet. Valezimi do te jete i forces 5 lartesi vale 1,5 deri ne 2,5 meter ne det te hapur. Temperaturat min dhe max Zonat malore 2/8 Zonat e uleta 7/14 Zonat bregdetare 10/16 Kosova per diten e Hene dt 19 Shkurt do te jete me mot te vranet rreshje shiu dhe rreshje bore. Temperaturat ne ekstremet e tyre do te luhaten ne vlera nga 0 grade ne mengjes deri ne 6 grade Celcius ne mesdite. E Marte 20 Shkurt 2018 Dita e Marte dt 20 Shkurt ne vend do te mbizoteroje mot i vranet dhe rreshje shiu, ne zonat malore ne lartesite 800-1000 metra mbi nivelin e detit do te kete rreshje bore. Era do te jete me drejtim Juglindje (SE) me shpejtesi 10-20 m/sek ne bregdet. Valezimi do te jete i forces 5 lartesi vale 1,5 deri ne 2,5 meter ne det te hapur. Temperaturat min dhe max Zonat malore 2/5 Zonat e uleta 7/14 Zonat bregdetare 10/16 Meteorologe: Rezarta Xhakollari

  Gadishulli i Ballkanit do te ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore te paqendrueshme  te cilat do te ndikojne ne vendin tone mot te paqendrueshem  me rreshje shiu dhe renie te temperaturave.  E Hene 19 Shkurt 2018  Fillimi i javes dt 19 Shkurt moti do te jete me vranesira mesatare deri te dendura te cilat do te shoqerohen  me rreshje shiu ne …

Më shumë

E shtunë 17 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E Enjte 22 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

  Gadishulli i Ballkanit do te vazhdoje te jete ne ndikimin e presionit te larte Atmosferik i cili do te ndikoje ne vendin tone me mot te qendrueshem dhe temperatura relativisht te larta ne mesdite.  E Shtune 17 Shkurt 2018  Diten e Shtune dt 17 Shkurt moti do te jete me kthjellime ne pjesen me te madhe te vendit, gradualisht ne mesdite …

Më shumë

E premte 16 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit do te vazhdoje te jete ne ndikimin e masave ajrore te ftohta me origjine Kontinentale te cilat do te ndikojne ne vendin tone me mot te qendrueshem dhe te ftohte ne mengjes.  E Premte 16 Shkurt 2018  Diten e Premte dt 16 Shkurt moti do te jete me kthjellime ne pjesen me te madhe te vendit, perjashtuar zonat malore …

Më shumë

E mërkurë 14 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Shqipëria përfshihet nga moti i keq, por situata është nën kontroll

Gadishulli i Ballkanit do te ndikohet nga aktiviteti i nje masa ajri te ftohta me origjine Arktike te cilat do te ndikojne edhe vendin tone me mot te ftohte  me rreshje shiu dhe rreshje bore.  E Merkure 14 Shkurt 2018 Diten e Merkure dt 14 Shkurt moti do te jete me vranesira mesatare deri te dendura te shoqeruara me rreshje shiu ne zonat …

Më shumë

E martë 13 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E martë 13 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit do te ndikohet nga  aktiviteti i nje sistem frontal i cili  do te kushtezojne ne vendin tone mot me rreshje shiu dhe rreshje bore. E Marte 13 Shkurt 2018 Diten e Marte dt 13 Shkurt serisht i gjithe vendi do te perfshihet nga rreshje shiu me intesitet mesatar deri te larte ne Jugperendim ku do te kete shkarkesa elektrike. Ne zonat malore do te kete …

Më shumë

E Hënë 12 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E Hënë 12 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit do te ndikohet nga  masa ajri te ftohta me origjine Veriore te cilat do te kushtezojne edhe vendintone mot me te paqendrueshem . E Hene 12 Shkurt 2018  Fillimi i javes dt 12 Shkurt moti do te mbetet relativisht i paqendrueshem, me vranesira mesatare te shoqeruara merreshje shiu te pakta dhe rreshje bore ne skajet lindore. Era do te jete me drejtim Jugperendim  (SW) me shpejtesi derine 8 m/sek ne bregdet. Valezimi do te jete i forces 3 lartesi vale 0,5 deri ne 1,5 meter ne det te hapur.  Temperaturat min dhe max Zonat malore  –1/7   Zonat e uleta    5/13  Zonat bregdetare 7/14    Kosova per diten e Hene dt 12 Shkurt do te jete me mot te vranet dhe prani te mjegulles. Temperaturat ne ekstremete tyre do te  luhaten ne vlera nga -3 grade ne mengjes deri ne 5 grade Celcius ne mesdite.   E Marte 13 Shkurt 2018 Diten e Marte dt 13 Shkurt serisht i gjithe vendi do te perfshihet nga …

Më shumë