KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 27)

Moti

E Hënë 11 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia me presion të ulët atmosferik  me qëndër të pozicionuar kryesore në detin Egje cila do të ifluencojnë  pjesvrisht të qëndrueshëm. E Hënë 11 Qershor 2018  Fillimi i javës e Hënë 11 Qershor  moti do të jetë me kthjellime dhe  temperatura të larta në zonat e ulëta dhe bregdet, ndërsa në …

Më shumë

E Enjte 07 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet zonë me presion të lartë atmosferik  me qëndër të pozicionuar  në Europën Verilindore e cila do të influencojë në  vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm. E Enjte 07 Qershor 2018  Dita e Enjte 07 Qershor   në vendin tonë do të dominojë mot me kthjellime dhe  vranësira të pakta në zoant malore dhe ato pranë …

Më shumë

E Mërkurë 06 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga zonë e zgjeruar  me presion të ulët atmosferik e pozicionuar në detin Mesdhe e cila po vazhdon të influencojë në  vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Mërkurë 06 Qershor 2018  Dita e Mërkurë 06 Qershor  moti do të  jetë me vranësira mesatare deri të dendura të cilat në zonat malore  …

Më shumë

E Martë 5 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga zonë e zgjeruar  me presion të ulët atmosferik e pozicionuar në detin Mesdhe e cila po influencon në  vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Martë 05 Qershor 2018  Dita e Martë 05 Qershor  moti do të  me kthjellime dhe zhvillime vranësirash  të cilat në zonat malore  pjesërisht dhe në zonat …

Më shumë