KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 24)

Moti

E Mërkurë 11 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga afrimi gradual i masave ajrore më të ngrohta me origjinë Mesdhetare të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Mërkurë 11 Korrik 2018  Dita e Mërkurë dt 11 Korrik  moti do të jetë me diell dhe  zhvillime vranësirash në Juglindje ku nuk përjashtohet mundësia e rreshjve të izoluara . Era do të jetë  e lehtë me drejtim Jugperëndim (SW)  me shpejtësi  7m/sek në …

Më shumë

E Martë 10 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga fuqizimi gradual i presionit të lartë atmosferik me qëndër kryesore në ishujt Britanik i cili do të kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Martë 10 Korrik 2018  Dita e Martë dt 10 Korrik  moti do të jetë me kthjellime  në zonën bregdetare dhe vranësira mesatare në zonat malore ku nuk përjashtohet mundësia e rreshjeve të …

Më shumë

E Hënë 09 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia e presionit të ulët atmosferik  me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila po spostohet gradualsiht duke kushtëzuar vendin tonë dhe Kosovën mot me mot të paqëndrueshëm.  E Hënë 09 Korrik 2018  Filli i javës dt 09 Korrik  moti do të jetë me kthjellime  në zonën bregdetare, ndërsa mesdita sërish do të rikthejë  rreshjet e shiut në zonat malore dhe …

Më shumë

E Shtunë 07 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia e presionit të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të paqëndrueshëm.  E Shtunë 07 Korrik 2018  Dita e Shtunë dt 07 Korrik  moti do të jetë  me kthjellime dhe vranësira mesatare  deri të dendura  ku në relievet …

Më shumë

E Premte 06 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga  masa ajri të qëndrueshme me origjinë nga pjesa veriore e kontinentit Afrikan të cilat do të kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë temperatura të larta.  E Premte 06 Korrik 2018  Dita e Premte dt 06 Korrik  moti do të jetë diell  dhe vranësira të pakta në relievet malore në orët e mesditës. Era do të jetë  me drejtim Veriperëndim (NW)  me shpejtësi  7 m/sek në …

Më shumë

E Enjte 05 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga  masa ajri të qëndrueshme me origjinë nga pjesa veriore e kontinentit Afrikan të cilat do të kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm dhe temperatura të larta.  E Enjte 05 Korrik 2018  Edhe dita e Enjte dt 05 Korrik  vendi ynë do të mbetet me mot diell  dhe vranësira të pakta në relievet malore në …

Më shumë

E Mërkurë 04 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga  dominimi i Anticiklonit të Azoreve e cila do të kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm dhe temperatura të larta.  E Mërkurë 04 Korrik 2018  Dita e Mërkurë dt 03 Korrik  moti do të jetë me diell  dhe vranësira kalimtare në relievet malore. Era do të jetë  me drejtim Veriperëndim (NW)  me shpejtësi  7 m/sek në bregdetin Jon. Valëzimi do të  jetë i forcës 2  me lartësi  vale 0,2 deri në 0,5 metër  në det  të hapur. …

Më shumë

E Martë 03 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Kontinenti Europian po ndikohet nga  dominimi i Anticiklonit të Azoreve e cila do të kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm dhe temperatura të larta.  E Martë 03 Korrik 2018  Dita e Martë dt 03 Korrik  moti do të jetë me diell  dhe vranësira kalimtare në relievet malore. Era do të jetë  me drejtim Jugperëndim (SW)  me shpejtësi  7-15 m/sek në bregdetin  e detit Jon. Valëzimi do të  jetë i forcës 2-3  me lartësi  vale 0,5 deri në …

Më shumë

E Hënë 02 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga afrimi i masave ajrore të nxehta me origjinë nga pjesa veriore e kontinentit Afrikan të cilat do të kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë temperatura të larta.  E Hënë 02 Korrik 2018  Fillimi i javës dt 02 Korrik  moti do të jetë me diell  dhe vranësira të pakta në zonat malore. Era do të jetë  me drejtim Jugperëndim (SW)  me shpejtësi  7-10m/sek në bregdetin …

Më shumë