KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 23)

Moti

E Hënë 30 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga afrimi gradual i masave ajrore  të nxheta me origjinë Sahariane të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë rritje të temperaturave. E Hënë 30 Korrik 2018  Fillimi i javës  dt 30 Korrik  moti do të jetë me kthjellime në zonat bregdetare dhe vranësira mesatare në zonat malore ku sërish nuk përjashtohet mundësia e rreshjeve …

Më shumë

E Diel 29 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga afrimi gradual i masave ajrore  me origjinë Mesdhetare të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  rritje të temperaturave. E Diel 29 Korrik 2018  Dita e Diel dt 29 Korrik  moti do të jetë me kthjellime në zonat bregdetare, ndërsa zonat juglindore pjesërisht dhe ato kodrinore  vranësirat do të marrin …

Më shumë

E Shtunë 28 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e masave ajrore të  paqëndrueshme të cilat kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Shtunë 28 Korrik 2018  Dita e Shtunë dt 28 Korrik  moti do të mbetet me kthjellime në zonat bregdetare, ndërsa zonat malore pjesërisht dhe ato kodrinore do të pasohen nga  rreshje shiu të izolura …

Më shumë

E Premte 27 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e masave ajrore të  paqëndrueshme të cilat kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Premte 27 Korrik 2018  Dita e Premte dt 27 Korrik  moti do të me kthjellime në zonat bregdetare, ndërsa mesdita sërish do të jetë me rreshje shiu në zonat e ulëta dhe zonat …

Më shumë

E Enjte 26 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e zonës me presion të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Enjte 26 Korrik 2018  Dita e Enjte dt 26 Korrik  moti do të vazhdojë  i paqëndrueshëm me alternime vranësirash përgjatë vijës bregdetare , ndërsa …

Më shumë

E Mërkurë 25 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e zonës me presion të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Mërkurë 25 Korrik 2018  Dita e Mërkurë dt 25 Korrik  moti do të vazhdojë  i paqëndrueshëm me kthjellime dhe vranësira përgjatë vijës bregdetare , …

Më shumë

E Martë 24 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga  periferia me presion të ulët atmosferik me qëndër kryesore të pozicionuar në detin Egje e cila do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Martë 24 Korrik 2018  Dita e Martë dt 24 Korrik  moti do të mbetet i paqëndrueshëm me kthjellime përgjatë vijës bregdetare , dhe vranësira mesatare deri të …

Më shumë

E Hënë 23 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga afrimi i masave ajrore të paqëndrueshme më të freskëta me origjinë Veriore të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  rreshje shiu dhe rënie të temperaturave. E Hënë 23 Korrik 2018  Fillimi i javës dt 23 Korrik  moti do të jetë paqëndrueshëm me vranësira mesatare deri të dendura të shoqëruara me rreshje shiu …

Më shumë