KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 20)

Moti

E Enjte 07 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet zonë me presion të lartë atmosferik  me qëndër të pozicionuar  në Europën Verilindore e cila do të influencojë në  vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm. E Enjte 07 Qershor 2018  Dita e Enjte 07 Qershor   në vendin tonë do të dominojë mot me kthjellime dhe  vranësira të pakta në zoant malore dhe ato pranë …

Më shumë

E Mërkurë 06 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga zonë e zgjeruar  me presion të ulët atmosferik e pozicionuar në detin Mesdhe e cila po vazhdon të influencojë në  vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Mërkurë 06 Qershor 2018  Dita e Mërkurë 06 Qershor  moti do të  jetë me vranësira mesatare deri të dendura të cilat në zonat malore  …

Më shumë

E Martë 5 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga zonë e zgjeruar  me presion të ulët atmosferik e pozicionuar në detin Mesdhe e cila po influencon në  vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Martë 05 Qershor 2018  Dita e Martë 05 Qershor  moti do të  me kthjellime dhe zhvillime vranësirash  të cilat në zonat malore  pjesërisht dhe në zonat …

Më shumë

E Hënë 04 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po vazhdon të influencohet nga qarkullimi i  masave ajrore  realtivisht të paqëndrueshme në shtresat e larta të atmosferës të cilat po kushtëzojnë  vendin tonë dhe Kosovën me mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Hënë 04 Qershor 2018  Dita e Hënë 04 Qershor do të dominojë  mot kryesisht me kthjellime dhe zhvillime vranësirash në zonat malore të …

Më shumë

E Shtunë 02 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po vazhdon të influencohet nga qarkullimi i  masave ajrore  të paqëndrueshme në shtresat e larta të atmosferës të cilat po kushtëzojnë  vendin tonë dhe Kosovën me mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Shtunë 02 Qershor 2018  Dita e Shtunë 02 Qershor pra moti do të  jetë me alternime kthjellimesh dhe prani të mjegullës …

Më shumë

E Premte 01 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po vazhdon të influencohet nga qarkullimi i  masave ajrore relativisht të paqëndrueshme të cilat do të  vazhdojnë kushtëzojnë  vendin tonë dhe Kosovën me mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E premte 01 Qershor 2018  Edhe dita e Premte 01 Qershor pra ku nis zyrtarisht vera Meteorologjike moti do të  mbetet  i paqëndrueshëm  me kthjellime në …

Më shumë

E Enjte 31 Maj 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet  nga qarkullimi i  masave ajrore relativisht të paqëndrueshme të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Enjte 31 Maj 2018  Dita e Enjte 31 Maj moti do të  jetë me kthjellime përgjatë perëndimore  dhe shtim të  vranësirave deri në mesatare në pjesën e dytë të ditës ku sërisht  …

Më shumë

E Mërkurë 30 Maj 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet  nga qarkullimi i  masave ajrore relativisht të paqëndrueshme të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot të larta paqëndrueshëm. E Mërkurë 30 Maj 2018  Edhe dita e Mërkurë 30 Maj moti do të mbetet  me kthjellime  dhe shtim të  vranësirave deri në të dendurae në pjesën e dytë të ditës ku sërisht  …

Më shumë