KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 18)

Moti

E Enjte 20 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia me presion të lartë atmosferik me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën Verilindore  e cila po kushtëzon në vendin tonë temperatura të larta. E Enjte 20 Shtator 2018 E Enjte dt 20 Shtator moti do të jetëme kthjellime dhe vranësira të pakta deri në mesatare . Era do të jetë e lehtë me drejtim Perëndim (W) me shpejtësi  8m/sek …

Më shumë

E Mërkurë 19 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të ndikohet nga periferia me presion të lartë atmosferik me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën Verilindore  e cila po ifluencon temperatura të larta në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Mërkurë 19 Shtator 2018 E Mërkurë dt 19 Shtator  moti do të mbetet i qëndrueshëm me kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në zonat …

Më shumë

E Martë 18 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë me presion të lartë atmosferik me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën Verilindore  e cila po ifluencon temperatura të larta në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Martë 18 Shtator 2018 E Martë dt 18 Shtator  moti do të jetë  fillimisht me vranësira dhe prani të mjegullës , gradualisht gjatë ditë vranësirat …

Më shumë

E Hënë 17 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga masa aktiviteti i masave ajrore të nxehta me origjinë nga pjesa verirore e kontinentit Afrikan të cilat po ifluencojnë  temperatura të larta në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Hënë 17 Shtator 2018 Fillimi i javës dt 17 Shtator  moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira të pakta deri në  mesditë në relievet malorë. Era do të jetë me drejtim Jugperëndim (SW) me shpejtësi  8 …

Më shumë

E Shtunë 15 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga periferia e Anticiklonit të Azorreve e cila po ifluencon  temperatura të larta në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Shtunë 15 Shtator 2018 E Shtunë dt 15 Shtator  moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira mesatare  ku në zonat malore nuk përjashtohet mundësia e rreshjeve të izoluara. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  …

Më shumë

E Premte 14 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë e niveluar me presion të lartë atmosferik e cila do të ifluencojë  mot të qëndrueshëm  në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Premte 14 Shtator 2018 E Premte dt 14 Shtator  moti do të jetë me kthjellime dhe shtim të vranësirave mesatare  në zonën e Ultësirës Perëndimore. Era do të jetë me drejtim Jugperëndim (SW) me shpejtësi  8 m/sek …

Më shumë

E Enjte 13 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Kontinenti Europian  po ndikohet nga anticikloni Afrikan  i cili  po garanton temperatura të larta në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Enjte 13 Shtator 2018 E Enjte  dt 13 Shtator  vendi ynë do të mbetet me  kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në zonat malore në mesditë. Era do të jetë me drejtim Jugperëndim (SW) me shpejtësi  8 -10 m/sek me intesitet më të lartë në bregdet. Valëzimi do të  jetëi forcës  3  lartësi  vale 0,5 deri në 1,0 metër  në det  të hapur. Temperaturat do të  jenë …

Më shumë

E Mërkurë 12 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë me presion të lartë atmosferik (A) me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën qëndrore e cila po garanton mot të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Mërkurë 12 Shtator 2018 E Mërkurë  dt 12 Shtator  vendi ynë do të mbetet me  kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në zonat malore në mesditë. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  8 -15 m/sek …

Më shumë

E Martë 11 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë  me presion të lartë atmosferik (A) me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën qëndrore e cila do të  vazhdojë të ifluencojnë mot të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Martë 11 Shtator 2018 E Martë  dt 11 Shtator  moti do të mbetet me kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në zonat malore në mesditë. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  8 …

Më shumë