KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 16)

Moti

E Hënë 16 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë e zgjeruar e presionit të Lartë (A) atmosferik  me qëndër kryesore të pozicionuar në ishujt Britanikë i cili do të kushtëzojë fillimin e javës në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Hënë 16 Korrik 2018  Dita e Hënë dt 16 Korrik  moti do të jetë me diell  përgjatë vijës bregdetare dhe vranësira në zonat malore pjesërisht dhe në zonat e ulëta. Era do të jetë  e lehtë me drejtim Jugperëndim (SW)  me shpejtësi  …

Më shumë

E Diel 15 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Kontinenti europian po ndikohet nga zonë e zgjeruar me presioni të Lartë atmosferik të pozicionuar me qëndër në ishujt Britanikë i cili do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Diel 15 Korrik 2018  Dita e Diel dt 15 Korrik  moti do të jetë me diell  përgjatë vijës bregdetare dhe vranësira të pakat në zonat malore. Era do të jetë  e …

Më shumë

E Shtunë 14 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga zonë e zgjeruar me presioni të Lartë atmosferik të pozicionuar me qëndër në ishujt Britanikë i cili do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Shtunë 14 Korrik 2018  Dita e Shtunë dt 14 Korrik  moti do të jetë me diell  përgjatë vijës bregdetare dhe vranësira në shtim në mesditë në zonat malore ku sërish nuk …

Më shumë

E Premte 13 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga vlera normale te presionit atmosferik i cili do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot të  pjesërisht të qëndrueshëm.  E Premte 13 Korrik 2018  Dita e Premte dt 13 Korrik  moti do të jetë me diell  përgjatë vijës bregdetare dhe vranësira në verilindje ku në mesditë do të marrin impuls duke u shoqëruar me rreshje shiu të izoluara. Era do të jetë  …

Më shumë

E Enjte 12 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga vlera normale te presionit atmosferik i cili do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Enjte 12 Korrik 2018  Dita e Enjte dt 12 Korrik  moti do të jetë me diell dhe vranësira të pakta në zonat malore. Era do të jetë  e lehtë me drejtim Veriperëndim (NW)  me shpejtësi  8 m/sek në bregdet. Valëzimi do të  jetë i forcës 2  me lartësi  vale 0,3 deri në 0,5 metër  në det  të hapur. Temperaturat do të vijojnë me …

Më shumë

E Mërkurë 11 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga afrimi gradual i masave ajrore më të ngrohta me origjinë Mesdhetare të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Mërkurë 11 Korrik 2018  Dita e Mërkurë dt 11 Korrik  moti do të jetë me diell dhe  zhvillime vranësirash në Juglindje ku nuk përjashtohet mundësia e rreshjve të izoluara . Era do të jetë  e lehtë me drejtim Jugperëndim (SW)  me shpejtësi  7m/sek në …

Më shumë

E Martë 10 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga fuqizimi gradual i presionit të lartë atmosferik me qëndër kryesore në ishujt Britanik i cili do të kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë mot të qëndrueshëm.  E Martë 10 Korrik 2018  Dita e Martë dt 10 Korrik  moti do të jetë me kthjellime  në zonën bregdetare dhe vranësira mesatare në zonat malore ku nuk përjashtohet mundësia e rreshjeve të …

Më shumë

E Hënë 09 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia e presionit të ulët atmosferik  me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila po spostohet gradualsiht duke kushtëzuar vendin tonë dhe Kosovën mot me mot të paqëndrueshëm.  E Hënë 09 Korrik 2018  Filli i javës dt 09 Korrik  moti do të jetë me kthjellime  në zonën bregdetare, ndërsa mesdita sërish do të rikthejë  rreshjet e shiut në zonat malore dhe …

Më shumë

E Shtunë 07 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia e presionit të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të paqëndrueshëm.  E Shtunë 07 Korrik 2018  Dita e Shtunë dt 07 Korrik  moti do të jetë  me kthjellime dhe vranësira mesatare  deri të dendura  ku në relievet …

Më shumë