KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 14)

Moti

E Enjte 02 Gusht 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga periferia e presionit të lartë atmosferik (A)  me qëndër  të pozicionuar në Europën Verilindore e cila do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë mot pjesërisht të qëndrueshëm. E Enjte 02 Gusht 2018  Dita e Enjte  dt 02 Gusht  moti do të jetë me kthjellime  dhe temperatrua të larta përgjatë Ultësirës perëndimore  , ndërsa …

Më shumë

E Mërkurë 01 Gusht 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore  të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë  dhe Kosove mot pjesërisht të qëndrueshëm. E Mërkurë 01 Gusht 2018  Dita e Mërkurë  dt 01 Gusht zona Perëndimore  do të  jetë  me diell ndërsa zonat malore sërish me vranësira dhe rreshje shiu me stuhi. Era do të jetë e lehtë me drejtim Jugperëndim (SW)  me shpejtësi  …

Më shumë

E Martë 31 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga qarkullimi i masave ajrore  të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë  dhe Kosove mot pjesërisht të  qëndrueshëm. E Martë 31 Korrik 2018  Dita e Martë  dt 31 Korrik  zona Perëndimore  do të përfshihet  pjesërisht nga afrimi gradual i masave ajrore të  nxheta Sahariane. Moti do të jetë me kthjellime dhe zhvilliem …

Më shumë

E Hënë 30 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga afrimi gradual i masave ajrore  të nxheta me origjinë Sahariane të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë rritje të temperaturave. E Hënë 30 Korrik 2018  Fillimi i javës  dt 30 Korrik  moti do të jetë me kthjellime në zonat bregdetare dhe vranësira mesatare në zonat malore ku sërish nuk përjashtohet mundësia e rreshjeve …

Më shumë

E Diel 29 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga afrimi gradual i masave ajrore  me origjinë Mesdhetare të cilat do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  rritje të temperaturave. E Diel 29 Korrik 2018  Dita e Diel dt 29 Korrik  moti do të jetë me kthjellime në zonat bregdetare, ndërsa zonat juglindore pjesërisht dhe ato kodrinore  vranësirat do të marrin …

Më shumë

E Shtunë 28 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e masave ajrore të  paqëndrueshme të cilat kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Shtunë 28 Korrik 2018  Dita e Shtunë dt 28 Korrik  moti do të mbetet me kthjellime në zonat bregdetare, ndërsa zonat malore pjesërisht dhe ato kodrinore do të pasohen nga  rreshje shiu të izolura …

Më shumë

E Premte 27 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e masave ajrore të  paqëndrueshme të cilat kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Premte 27 Korrik 2018  Dita e Premte dt 27 Korrik  moti do të me kthjellime në zonat bregdetare, ndërsa mesdita sërish do të jetë me rreshje shiu në zonat e ulëta dhe zonat …

Më shumë

E Enjte 26 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e zonës me presion të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Enjte 26 Korrik 2018  Dita e Enjte dt 26 Korrik  moti do të vazhdojë  i paqëndrueshëm me alternime vranësirash përgjatë vijës bregdetare , ndërsa …

Më shumë

E Mërkurë 25 Korrik 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të jetë në ndikimin e zonës me presion të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të kushtëzojnë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të paqëndrueshëm. E Mërkurë 25 Korrik 2018  Dita e Mërkurë dt 25 Korrik  moti do të vazhdojë  i paqëndrueshëm me kthjellime dhe vranësira përgjatë vijës bregdetare , …

Më shumë