KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 13)

Moti

E Mërkurë 20 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po  ndikohet nga periferia e presionit të lartë atmosferik me qëndër të pozicionuar në Europën qëndrore  e cila do të  kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të qëndrueshëm. E Mërkurë 20 Qershor 2018  E Mërkurë dt 20 Qershor  vendi ynë do të  mbetet me mot pjesërisht të paqëndrueshëm pra me kthjellime dhe vranësira …

Më shumë

E Martë 19 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po vazhdon të ndikohet nga periferia e presionit të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të ifluencojë  vendin tonë dhe Kosovën me mot  të paqëndrueshëm. E Martë 19 Qershor 2018  E Martë dt 19 Qershor  moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira në pjesën e parë të ditës, gradualisht pasdite vranësirat …

Më shumë

E Hënë 18 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E Enjte 29 Mars 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë me presion të ulët atmosferik me qëndër të pozicionuar në detin Egje e cila do të ifluencojë  vendin tonë dhe Kosovën me mot  pjesërisht të paqëndrueshëm.  E Hënë 18 Qershor 2018  Fillimi i javës dt 18 Qershor  vendi ynë do të  jetë me mot të paqëndrueshëm me kthjellime dhe vranësira mesatare dhe rreshje …

Më shumë

E Diel 17 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë me presion të ulët atmosferik qëndër e pozicionuar në detin Egje e cila do të ifluencojë  sot vendin tonë dhe Kosovën me mot të paqëndrueshëm.  E Diel 17 Qershor 2018  Dita e Diel 17 Qershor  moti  do të  mbetet pjesërisht i  paqëndrueshëmm pra do të jetë me kthjellime dhe vranësira në Ultësirën …

Më shumë

E Shtunë 16 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E Enjte 29 Mars 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  nga një zonë me presion të ulët atmosferik qëndër e pozicionuar në detin Egje e cila do të vazhdojë të ifluencojë  vendin tonë dhe Kosovën me mot të paqëndrueshëm.  E Shtunë 16 Qershor 2018  Dita e Shtunë 16 Qershor  moti  do të  mbetet i  paqëndrueshëm me alternime kthjellimesh dhe  vranësira në shtim të cilat në mesditë do …

Më shumë

E Premte 15 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga nga një qëndër Ciklonike e pozicionuar në detin Mesdhe e cila do të vazhdojë të ifluencojë   vendin tonë dhe Kosovë rënie të temperaturave. E Premte 15 Qershor  2018  Dita e Premte 15 Qershor vendi do të dominohet nga mot i paqëndrueshëm me kthjellime dhe vranësira mesatare deri të dendura të …

Më shumë

E Hënë 11 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia me presion të ulët atmosferik  me qëndër të pozicionuar kryesore në detin Egje cila do të ifluencojnë  pjesvrisht të qëndrueshëm. E Hënë 11 Qershor 2018  Fillimi i javës e Hënë 11 Qershor  moti do të jetë me kthjellime dhe  temperatura të larta në zonat e ulëta dhe bregdet, ndërsa në …

Më shumë