KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 12)

Moti

E Premte 29 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit po ndikohet nga periferia me presion të ulët atmosferik  me qëndër të pozicionuar në  detin  Egje e  cila po mban në vendin tonë dhe Kosovë mot të paqëndrueshëm dhe temperatura poshtë normës së muajit Qershor. E Premte 29 Qershor 2018  Edhe dita e Premte dt 29 Qershor  moti do të jetë i paqëndrueshëm me alternime kthjellimesh në ultësirën Perëndimore në …

Më shumë

E Enjte 28 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

E martë 13 shkurt 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Europa Juglindore po vazhdon të ndikohet nga qëndra me presion të ulët atmosferik e pozicionuar në  detin  Egje e  cila po mban në vendin tonë dhe Kosovë mot të paqëndrueshëm dhe temperatura poshtë normës se muajit Qershor. E Enjte 28 Qershor 2018  Dita e Enjte dt 28 Qershor  vendi ynë do të mbetet me mot të paqëndrueshëm me alternime kthjellimesh në ultësirën Perëndimore në orët e …

Më shumë

E Mërkurë 27 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Europa Juglindore po vazhdon të ndikohet nga një shtjellë ciklonike e pozicionuar në detin Jon e  cila po mban në vendin tonë dhe Kosovë mot të paqëndrueshëm dhe temperatura poshtë normës se muajit Qershor. E Mërkurë 27 Qershor 2018  Edhe dita e Mërkurë  dt 27 Qershor  moti  do të mbetet i paqëndrueshëm me alternime kthjellimesh dhe vranësira të cilat do të pasohen nga rreshje shiu në mesditë …

Më shumë

E Martë 26 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga një shtjellë ciklonike e pozicionuar në detin Jon e  cila do të  kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë mot të paqëndrueshëm dhe rënie të temperaturave. E Martë 26 Qershor 2018  Edhe dita e Martë  dt 25 Qershor  moti  në vendin tonë do të jetë i kryesisht i vranët dhe me rreshje shiu në të gjithë vendin .  Era do të jetë  me drejtim Verilindje (NE)  me shpejtësi  8-15 m/sek në …

Më shumë

E Hënë 25 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga afrimi i rrymave ajrore te freskëta me origjinë nga  veriu i kontinentit Europian të  cilat do të  kushtëzojnë  në vendin tonë dhe Kosovë mot të paqëndrueshëm dhe rënie të temperaturave. E Hënë 25 Qershor 2018  Fillimi i javës  dt 25 Qershor  moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira të cilat në mesditë do të  pasohen me rreshje shiu …

Më shumë

E Premte 22 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga afrimi gradual i një fronti të ftohtë Verior i cili do të  kushtëzojë fundjavën në vendin tonë dhe Kosovë  me rreshje shiu dhe rënie të temperaturave. E Premte 22 Qershor 2018  Dita e Premte dt 22 Qershor  moti  do të jetë me kthjellime vranësira në pjesën e parë të ditës të cilat në mesditë do …

Më shumë

E Enjte 21 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po  ndikohet nga periferia e presionit të lartë atmosferik me qëndër të pozicionuar në Europën Verilindore  e cila do të  kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të qëndrueshëm. E Enjte 21 Qershor 2018  Dita Enjte dt 21 Qershor pra ku nis zyrtarisht Vera Astronomike moti  do të  jetë me kthjellime dhe vranësira të cilat në mesditë do të marrin …

Më shumë

E Mërkurë 20 Qershor 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po  ndikohet nga periferia e presionit të lartë atmosferik me qëndër të pozicionuar në Europën qëndrore  e cila do të  kushtëzojë në vendin tonë dhe Kosovë  mot pjesërisht të qëndrueshëm. E Mërkurë 20 Qershor 2018  E Mërkurë dt 20 Qershor  vendi ynë do të  mbetet me mot pjesërisht të paqëndrueshëm pra me kthjellime dhe vranësira …

Më shumë