KRYEFAQJA » LAJME » Moti (Faqe 10)

Moti

E Shtunë 15 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga periferia e Anticiklonit të Azorreve e cila po ifluencon  temperatura të larta në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Shtunë 15 Shtator 2018 E Shtunë dt 15 Shtator  moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira mesatare  ku në zonat malore nuk përjashtohet mundësia e rreshjeve të izoluara. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  …

Më shumë

E Premte 14 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë e niveluar me presion të lartë atmosferik e cila do të ifluencojë  mot të qëndrueshëm  në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Premte 14 Shtator 2018 E Premte dt 14 Shtator  moti do të jetë me kthjellime dhe shtim të vranësirave mesatare  në zonën e Ultësirës Perëndimore. Era do të jetë me drejtim Jugperëndim (SW) me shpejtësi  8 m/sek …

Më shumë

E Enjte 13 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Kontinenti Europian  po ndikohet nga anticikloni Afrikan  i cili  po garanton temperatura të larta në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Enjte 13 Shtator 2018 E Enjte  dt 13 Shtator  vendi ynë do të mbetet me  kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në zonat malore në mesditë. Era do të jetë me drejtim Jugperëndim (SW) me shpejtësi  8 -10 m/sek me intesitet më të lartë në bregdet. Valëzimi do të  jetëi forcës  3  lartësi  vale 0,5 deri në 1,0 metër  në det  të hapur. Temperaturat do të  jenë …

Më shumë

E Mërkurë 12 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë me presion të lartë atmosferik (A) me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën qëndrore e cila po garanton mot të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Mërkurë 12 Shtator 2018 E Mërkurë  dt 12 Shtator  vendi ynë do të mbetet me  kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në zonat malore në mesditë. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  8 -15 m/sek …

Më shumë

E Martë 11 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë  me presion të lartë atmosferik (A) me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën qëndrore e cila do të  vazhdojë të ifluencojnë mot të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Martë 11 Shtator 2018 E Martë  dt 11 Shtator  moti do të mbetet me kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në zonat malore në mesditë. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  8 …

Më shumë

E Hënë 10 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga zonë  me presion të lartë atmosferik (A) me qëndër kryesore të pozicionuar në Europën qëndrore e cila do të ifluencojnë mot të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Hënë 10 Shtator 2018 Fillimi i javës dt 10 Shtator  moti do të jetë me diell dhe vranësira të pakta në zonat malore. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  8 -15 m/sek me …

Më shumë

E Shtunë 08 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga masa ajri  të  paqëndrueshme të cilat do të ifluencojnë mot relativisht të paqëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Shtunë 08 Shtator 2018 Dita e Shtunë dt 08 Shtator  vendi ynë do të përfshihet nga rreshje shiu në orët e para të mëngjesit kryesisht në Ultësirën Perëndimore , në …

Më shumë

E Premte 07 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga vlera normale të presionit atmosferik (1013 hPa) të cilat do të ifluencojnë mot pjesërisht të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Premte 07 Shtator 2018 Dita e Premte dt 07 Shtator moti do të vijojë me alternime kthjellimesh dhe vranësira mesatare në zonat malore ku do të pasohen nga rreshje shiu në …

Më shumë

E Enjte 06 Shtator 2018, moti në Shqipëri dhe Kosovë

Moti, Xhakollari: Dhjetori ofron ekstreme!

Gadishulli i Ballkanit  po ndikohet nga masa ajri relativisht të paqëndrueshme në shtresat e larta të atmosferës të cilat do të ifluencojnë mot pjesërisht të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë. E Enjte 06 Shtator 2018 Dita e Enjte dt 06 Shtator moti do të vijojë me alternime kthjellimesh dhe vranësira deri në mesatare në zonat malore dhe jug të vendit. Era do të jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi  8 m/sek …

Më shumë