KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë (Faqe 60)

Kulturë

Vajzat e futbollistëve në botë; Pushtojnë rrjetet sociale

Vajzat e futbollistëve, në botë, Pushtojnë rrjetet sociale

Baballarët janë të famshëm për atë çfarë kanë dhënë në fushën e lojës së futbollit, ndërsa vajzat për bukurinë e tyre. Modele, personazhe televizioni ose thjesht, vajza të futbollistëve ose trajnerëve. Janë ato që shpeshherë u rrëmbejnë vëmendjen mediave, duke i lënë mënjanë baballarët e famshëm. Desiré Maldera, është vajza …

Më shumë

Koncerti i Bukuresht Ledis Orkestra, shumë shpejt në RTSH

Koncerti i Bukuresht Ledis Orkestra, shumë shpejt në RTSH

Një koncert i veçantë i stilit urban klasik, ka qenë ai i Bukuresht Ledis Orkestra, dhënë pak ditë më parë në Sheshin “Skënderbej” në Tiranë. Organizatorë ishin Radiotelevizoni Shqiptar dhe regjisori Petri Bozo. Bukuresht Ledis Orkestra, orkestra femërore, më e madhja e këtij lloji në të gjithe Europen, performoi një …

Më shumë

Kisha e Shën Mërisë në Përmet po i nënshtrohet restaurimit

Kisha e Shën Mërisë në Përmet po i nënshtrohet restaurimit

Kisha e Shën Mërisë, në Kosinë të Përmetit, po i nënshtrohet restaurimit. Projekti i cili mbështet nga Instituti i Mmonumenteve të Kulturës, Ministria e Kultures dhe Kisha Ortodokse, shkon në vlerën e 50 milionë lekëve. Ai parashikon ndërhyrje në pjesën e jashtme  dhe të brendshme të saj. Sipas Ministres së Kulturës Mirela …

Më shumë