KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë (Faqe 58)

Kulturë

BE rrit investimet në monumentet kulturore shqiptare

apolonia, Investimet e Europës, në Apoloni

Investimet e Bashkimit Europian në monumentet kulturore dhe zonat më të lashta arkeologjike të Shqipërisë kanë qënë një prej mbështetjeve më të mëdha që vetë Europa i bën jo vetëm historisë shqiptare, por edhe historisë së saj. Një prej fragmenteve më të rëndësishme është edhe Parku Arkeologjik i Apolonisë. Drejtori …

Më shumë